نرم افزار مالی چیست؟

مدیران مالی در هر سازمانی باید گزارش های مالی و حسابداری متفاوتی را در فواصل زمانی مختلف، به دست سرمایه گذاران و سایر ذی نفعان برسانند. از آنجا که دقت در محاسبات، امر بسیار مهمی به شمار می رود، پس استفاده از نرم افزار مالی می تواند به حسابداران و سایر کاربران کمک کند تا میزان خطا و اشتباهات در انجام عملیات مالی و حسابداری را کاهش داده و گزارشات در لحظه و شفافی را به صاحبان کسب و کارها ارائه دهند تا آن ها بتوانند پیش بینی ها و تصمیم گیری های بهتر و دقیق تری برای آینده کسب وکار خود داشته باشند. همچنین با استفاده از نرم افزار مالی، ارزش ریالی دارایی ها، بهای تمام شده محصولات، میزان بدهی های کوتاه مدت و بلند مدت شرکت و نیز سود و زیان به دست آمده مشخص می شود.

تعریف نرم افزار مالی

نرم افزار مالی، سیستمی است که ابزار کار مدیران مالی و حسابداران قرار می گیرد. عملکرد یک نرم افزار مالی به صورتی است که اطلاعات یا همان داده های خام را دریافت می کند و پردازش های مورد نیاز را روی آن ها انجام می دهد و پس از آن خروجی های مورد نظر مدیران و حسابداران را در قالب گزارشاتی شفاف ارائه می دهد.

انواع مختلف نرم افزارهای مالی به سبب ساختار و ویژگی های کسب و کارهای مختلف، طراحی شده است. این نرم افزار اگرچه انواع مختلفی دارد اما ثبت اطلاعات، پردازش داده ها، گزارش گیری و سیستماتیک کردن فرآیندهای مالی از جمله مواردی هستند که در تمام آن ها مشترک بوده و از کاربردهای اصلی آن ها به شمار ی آیند.

چرا سازمان ها و شرکت ها به نرم افزار مالی نیاز دارند؟

یکی از دلایل مهم سازمان ها و شرکت ها برای استفاده از نرم افزار مالی این است ثبت حساب ها به روش سنتی و دستی صورت نگیرد. استفاده از نرم افزار مالی به مدیران سازمان ها اطمینان می دهد که خطایی در حسابداری آن ها پیش نمی آید. همچنین سازمان ها و شرکت ها از نرم افزار مالی استفاده می کنند تا با افزایش سرعت در انجام عملیات حسابداری، در وقت و انرژی منابع انسانی و نیز در هزینه ها صرفه جویی شود.

همچنین یک سازمان یا شرکت پس از چند سال سابقه کاری نیاز به فضایی دارد تا اسناد مختلف را در پوشه ها قرار داده و بایگانی کند حال آنکه نرم افزار مالی به سازمان ها این امکان را می دهد که به جای حفظ اسناد کاغذی، اطلاعات و موارد مختلف را به صورت دیجیتالی ذخیره کرده و هر وقت که نیاز دارند بتوانند به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشند. همچنین ممکن است که بایگانی اسناد به شکل فیزیکی با یک اتفاق ناگهانی از بین برود اما درج اطلاعات در چندین جای  یک نرم افزار مالی به صورت اتوماتیک، این امنیت خاطر را به مدیران می دهد که تا همیشه و هر زمان که بخواهند می توانند از اطلاعات مورد نظر خود استفاده کنند.

از دلایل مهم دیگری که برای استفاده شرکت ها و سازمان ها از نرم افزار مالی می توان نام برد، گزارش گیری های آسان و در لحظه است. با ثبت اطلاعات در نرم افزار مالی، مدیران و حسابداران می توانند به انواع گزارش ها با فاکتورهای متنوع دسترسی داشته باشند.

کاربر نرم افزار مالی چه کسانی هستند؟

هنگامی که یک سازمان یا شرکت، فعالیت اقتصادی خود را شروع می کنند، نیازمند یک نرم افزار مالی است تا جهت افزایش دقت در انجام امور حسابداری، افزایش سرعت، گزارش گیری دقیق و در لحظه از آن استفاده کنند. در واقع هر سازمانی که به دنبال بهبود کارایی، افزایش دقت، تصمیم گیری آگاهانه تر و نتیجه افزایش درآمد و موفقیت است، از نرم افزار مالی متناسب با حیطه کسب و کار خود استفاده می کند. بنابراین مدیران کسب و کارها، مدیران مالی و حسابداران نیز از کاربران نرم افزار مالی محسوب می شوند که باید کار با نرم افزار مالی مربوطه را خیلی خوب یاد گرفته باشند تا بتواند به درستی از آن استفاده کرده و اطلاعات مفیدی را در اختیار مدیران مربوطه قرار دهند.

بهترین نرم افزار مالی

یکی از مهم ترین موضوعاتی که هنگام راه اندازی یک کسب و کار بسیار مورد توجه قرار می گیرد، ثبت اطلاعات مالی، هزینه های ورودی و خروجی و محاسبه سود یا زیان در هر زمان است. چرا که این موارد در رشد کسب و کار و موفقیت مدیران ارشد نقش بسیار مهمی دارند. بنابراین انتخاب بهترین نرم افزار مالی یعنی نرم افزار مالی کارآمد و مناسب، از همان شروع کسب و کار بسیار مهم خواهد بود. از ویژگی های بهترین نرم افزار مالی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

امکان ارائه گزارش های تحلیلی و کاربردی مالی: تحلیل اطلاعات مالی، نقش بسیار پررنگی در تصمیم گیری های مدیران و در نتیجه رشد و پیشرفت و یا شکست کسب و کار آنها دارد. یک نرم افزار مالی مناسب باید بتواند اطلاعات مورد نیاز کاربران را در قالب گزارشاتی شفاف به آنها ارائه دهد. همچنین از آنجا که ارائه گزارشاتی مثل اظهارنامه مالیاتی، ارزش افزوده و خرید و فروش فصلی، یکی از نیازهای مهم سازمان ها محسوب می شود، پس یک نرم افزار مالی مناسب باید بتواند در ارائه این گزارشات به حسابداران و مدیران شرکت ها و سازمان ها کمک کند.

رابط کاربری آسان: یک نرم افزار مالی مناسب از ویژگی های بصری مانند نمودارها و گزارش هایی که جذابیت بصری دارند، برخوردار است. مزیت گزارش هایی که در آن ها از نمودار و تصاویر مناسب استفاده می شود، این است که به مدیران درک دقیق تر و شفاف تری از شرایط کسب وکار ارائه می دهد.

امکان یکپارچگی و ادغام با سایر نرم افزارهای مالی: از آنجا که در سازمان ها فعالیت های متعددی از جمله، محاسبه حقوق پرسنل، کنترل حساب های بانکی، انبارداری، مدیریت فروش و ... انجام می گیرد بنابراین جهت تجمیع اطلاعات همه این فعالیت ها نیاز به نرم افزاری است که قادر باشد اطلاعات تمام بخش ها را به شکل منسجمی ثبت کرده و تجمیع اطلاعات را به شکل سازمان یافته و طبقه بندی شده در اختیار کاربران قرار دهد.

به روز رسانی مداوم نرم افزار مالی: گاه تغییر قوانین مالیاتی و استانداردهای حسابداری سبب نگرانی حسابداران و مدیران مالی می شود. بنابراین شرکت ارائه دهنده یک نرم افزار مالی، باید بتواند که به سرعت تغییرات را در سیستم پیاده کند. این امر نیاز به حضور تیمی متخصص و کارآمد در حوزه برنامه نویسی نرم افزار، حسابداری و مدیریت مالی است.

امکان توسعه نرم افزار مالی: یکی از ویژگی هایی که باید برای خرید نرم افزار مالی مدنظر قرار بگیرد، داشتن قابلیت توسعه آن است. یک نرم افزار مالی خوب، نرم افزاری است که در صورت رشد کسب و کار، بتوان آن را توسعه داد نه اینکه تنها پاسخگوی شرایط فعلی باشد و با رشد سازمان کنار گذاشته شود. در این صورت آن هزینه خرید و آموزش نرم افزار نادیده گرفته شده و مدیران ناچار می شوند برای خرید نرم افزار مالی جدیدی که امکانات بیشتری دارد، هزینه کنند.

تضمین امنیت مالی: اطلاعات مالی در هر سازمان از مهمترین اطلاعات محسوب می شود. گم شدن این اطلاعات و یا عدم ثبت آن ها، سبب به وجود آمدن آسیب بسیاری برای سازمان می شود. بنابراین یک نرم افزار مالی خوب نرم افزاری است که شرکت ارائه دهنده آن، به کاربران این اطمینان را بدهد که اطلاعات وارد شده در نرم افزار مورد نظر، در امنیت کامل هستند.

پشتیبانی فنی و ارائه خدمات پس از فروش مناسب: تنها نصب نرم افزار، خدمت پس از فروش نیست بلکه پاسخگویی تیم پشتیبانی به سوالات کاربرانی که دچار مشکل می شوند، یکی از خدماتی است که علاوه بر اینکه خیال کاربران را راحت کرده و دلشان را گرم می کند، اعتماد سایرین به شرکت ارائه دهنده را افزایش می دهد. خدمات پس از فروش و پشتیبانی کارآمد، زیرساختی قوی و رقابتی می خواهد تا شرکت ارائه دهنده بتواند مشکل مشتریان را در کوتاهترین زمان ممکن حل کند. خدماتی مثل پاسخ گویی تلفنی، پاسخ گویی به شکل آنلاین و آفلاین، تلفن گویا، مراجعه حضوری و ... باید از طرف شرکت ارائه دهنده نرم افزار به مشتریان ارائه شوند.

کاربرپسند بودن محیط نرم افزار مالی: محیط یک نرم افزار مالی مناسب باید طوری باشد که حسابدار بتواند به راحتی آن را یاد گرفته و تسلط کافی روی آن را به زودی به دست آورد. سادگی و در عین حال کاربردی بودن یک نرم افزار مالی یکی دیگر از ویژگی های بهترین نرم افزار مالی می باشد.

نرم افزار مالی ERP چه ویژگی هایی دارد؟

سازمان ها و شرکت ها جهت مدیریت و یکپارچه سازی فرآیندهای کسب و کار خود در یک سیستم واحد، از نرم افزار ERP یا برنامه ریزی منابع سازمانی استفاده می کنند. این نرم افزار به سازمان ها کمک می کند تا تمام فرآیندهای مورد نیاز برای فعالیت مورد نیاز خود را روی یک سیستم واحد پیاده سازی کنند. همچنین توانایی یکپارچه سازی سیستم های برنامه ریزی، خرید، فروش، بازاریابی، مالی، منابع انسانی و موارد دیگر را دارد. از جمله ویژگی های نرم افزار مالی ERP عبارتند از:

  • یکپارچه سازی: یکی از ویژگی های مهم نرم افزار ERP، یکپارچه سازی است. این ویژگی شرایطی را فراهم می کند که امکاناتی که توسط سیستم های ERP ارائه می شوند، با هم به شکل هماهنگ کار کنند. سیستم های ERP داده ها را در تمام بخش ها جمع آوری، ذخیره و اندازه گیری می کند تا از این طریق ارتباط یکپارچه بین سیستم ها در یک سازمان برقرار شود. همچنین یکپارچه سازی به کاربران خود اجازه می دهد تا با چندین مولفه به صورت همزمان کار کنند و به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
  • تجزیه و تحلیل داده ها: مدیران شرکت ها و سازمان ها با توجه به اطلاعاتی که از تجزیه و تحلیل های نرم افزارهای ERP  به دست می آورند می توانند با برنامه ریزی های بهتر و تصمیم گیری های دقیق تر، کارایی کسب و کار خود را افزایش داده و در نتیجه به درآمد بیشتر برسند.
  •  گزارش دهی: مدیران شرکت ها و سازمان ها از طریق گزارشاتی دقیق و شفاف که نرم افزار ERP ارائه می دهد، می توانند اطلاعات حاصل از تجزیه و تحلیل ها را به دست بیاورند.  این گزارشات  شامل نمودارهای مختلف و سایر نمایش های بصری هستند که می توانند بینش دقیق تری را به کاربران خود بدهند
  •  مدیریت ارتباط با مشتری: نرم افزار ERP  به کاربران خود این امکان را می دهد که اطلاعات مشتری از جمله جزئیات تماس، تاریخچه سفارش، داده های شخصی، سفارشات خرید و اطلاعات صورتحساب را در یک مکان متمرکز ذخیره کنند. این ویژگی ERP باعث می شود که صاحبان کسب و کارها اطلاعات مشتریان را داشته باشند، با آن ها در ارتباط بوده و به اصطلاح از مشتری در طول عمر چرخه فروش مراقبت نمایند.
  •  مدیریت مالی: نرم افزار ERP ، ابزارهای مالی کاملی را ارائه می دهد که  شامل حسابداری، بودجه بندی، مدیریت درآمدها، هزینه ها و تجزیه و تحلیل مالی بوده و برا ی کاربران این امکان را فراهم کرده است تا حساب های پرداختی و دریافتی، دارایی های ثابت، ریسک ها و مالیات ها را بخوبی مدیریت کنند. بخش مدیریت مالی ERP می تواند فعالیت های زیر را کنترل نماید: خودکارسازی امور کلیدی مرتبط با حسابداری، ردیابی حساب‌های پرداختی و دریافتی، مطابقت حساب‌های مالی و کاهش ریسک مالی
  •  مدیریت منابع انسانی: مدیریت فرآیندهای مربوط به استخدام، حقوق و دستمزد، پاداش و به طور کلی مدیریت تمام اطلاعات کارمندان یک سازمان، ترازبندی آن ها و نیز ارتباطات داخلی بر عهده مدیریت منابع انسانی است که به عنوان یک پلتفرم سرتاسری یکی دیگر از ویژگی های نرم افزار ERP به شمار می رود.
  • مدیریت فروش: ارتباط با مشتریان، پیگیری سفارشات آن ها، تحویل سفارشات و دریافت ها و پرداخت ها همگی در ویژگی مدیریت فروش نرم افزار ERP قرار دارند. همچنین این ویژگی قابلیت های اضافی مثل بررسی سفارش های انجام نشده و گزارش های جامع برای فعالیت های بازاریابی را فراهم می نماید. کاربران با استفاده از این گزارشات می توانند روند فروش مورد نظر خود را بررسی و تجزیه و تحلیل کنند و با به دست آوردن اطلاعات، کارایی کسب و کار را افزایش داده و میزان فروش را بالاتر ببرند.

از امکانات بخش فروش نرم افزار ERP عبارتند از:

کمک به افزایش فروش با پیدا کردن سرنخ‌های تبلیغاتی
مدیریت سفارش‌های مشتریان
پیگیری و مدیریت قراردادها
مدیریت صورت‌حساب‌ها
مدیریت عملکرد نمایندگان فروش
پشتیبانی نیرو‌های فروش
مدیریت تولید: مدیریت تولید یکی از ویژگی های بسیار مهم نرم افزار ERP می باشد. بر اساس ویژگی تولید در نرم افزار ERP ، مدیران کسب و کارها ابتدا برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز خود و سپس جهت تولیدات پیش رو، برنامه ریزی کرده و نیز کیفیت تولید محصولات خود را نظارت و مدیریت می کنند.

مدیریت پشتیبانی: یکی از مواردی که در سازمان ها مطرح می شود، مدیریت پشتیبانی و حسابداری آن هاست که این موارد نیازمند مدیریت انبار، اموال، املاک، امور قراردادها، مناقصه و مزایده و مانند آن ها می باشدتا هم از ثبت مجدد اطلاعات جلوگیری شود و هم حسابداری آن ها به صورت متمرکز انجام گردد.

امنیت داده ها: یکی از اصلی ترین ویژگی های نرم افزار ERP برای همه کسب و کارها، امنیت داده ها است. این ویژگی، شرایطی را فراهم می آورد که اطلاعات سازمان و یا شرکت از نفودها و دسترسی های غیر مجاز حفظ و نگهداری شود. نرم افزار ERP  با داشتن قابلیت اجازه کاربر، امنیت اطلاعات را تضمین می کند. در این شرایط هر یک از کارمندانی که در شرکت از این نرم افزار استفاده می کنند، تنها به اطلاعات خاصی که بر اساس نقش خود به آن نیازمند هستند، دسترسی دارند.

انعظاف پذیری: انعطاف پذیری به این موضوع اشاره دارد که نرم افزار مالی برای هر کسب و کاری اعم از سازمان دولتی، بانکی، شرکت های خصوصی و ... مناسب است و  امکان سفارش سازی نیز در آن تعریف شده است.

کنترل فرآیندهای کسب و کار: این ویژگی در نرم افزار ERP برای کاربران خود شرایطی را فراهم می آورد تا آن ها بتوانند فرآیندهای انجام کار خود را مدیریت کرده و بر آن ها کنترل داشته باشند. این کنترل شامل هشدارهایی است که در صورت بروز آن ها پیگیری انجام می شود. مثلا هشدار برای زمانی که سفارش مشتری امروز باید تحویل گردد اما هنوز آماده نیست.

ادغام داده ها و اطلاعات: امکان ادغام داده ها و اطلاعات از انواع دپارتمان ها و فرآیندها یکی دیگر از ویژگی های نرم افزار ERP می باشد. این ویژگی به مدیران کمک می کند تا به گزارشات کاملی دست یافته و از این طریق تصمیم گیری های دقیق تری و وسعت دید بهتری داشته باشند.

انواع نرم افزار مالی

نرم افزارهای مالی به دو دسته نرم افزار مالی شرکتی و نرم افزار مالی دولتی تقسیم می شوند که هر یک از آن ها نیز زیرمجموعه هایی دارند. در ادامه به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت.

نرم افزار مالی شرکتی

مدیریت مالی یک فرآیند بسیار مهم در هر شرکتی می باشد که از طریق آن میزان سودآوری و دریافت و پرداخت ها و مواردی از این قبیل را مدیریت می کنند. شرکت ها اگر بزرگ، متوسط و یا کوچک هک باشند، برای مدیریت بهتر امور مالی خود به یک نرم افزار مالی نیاز دارند به نرم افزار، نرم افزار مالی شرکتی می گویند. این نرم افزار قابلیت هایی دارد که می تواند فرآیندهای مالی را کنترل کرده و نامتعادل بودن حساب و کتاب های مالی را مرتفع سازد.

انواع نرم افزار مالی شرکتی عبارتند از:

1- نرم افزار مالی بازرگانی:

فعالیت شرکت های بازرگانی بر اساس داد و ستد کالاها صورت می گیرد. نرم افزار مالی بازرگانی نرم افزاری است که گزارشات متنوعی از انبارهای کالاها را به مدیران مربوطه ارائه می دهد. با تمرکز نرم افزار مالی بازرگانی بر موجودی کالاها، خرید و فروش ها و سود وزیان شرکت، مدیران به گزارشاتی دست می یابند که با استفاده از آن ها می توانند دید وسیع تری نسبت به فرآیند فروش و یا میزان سود و زیان ها در آینده باشند.

2- نرم افزار مالی خدماتی:

فعالیت شرکت های خدماتی بر اساس نوع خدماتی است که به شرکت ها و سازمان ها و افراد حقیقی ارائه می دهند. نرم افزار مالی خدماتی گزارشات کامل و دقیقی را در مورد نوع خدمات ارائه شده و میزان سودآوری آن ها به دست می دهد. سود و زیان حاصل از خدمات و مدیریت هزینه ها و درآمدها مواردی هستند که نرم افزار مالی خدماتی شرکتی بر آن ها تمرکز دارد.

3- نرم افزار مالی پیمانکاری:

شرکت های پیمانکاری با توجه به نوع پروژه هایی که با کارفرمایان خود دارند، چالش های زیادی را در بخش حسابداری تجربه می کنند. نرم افزار مالی پیمانکاری می تواند گزارشات مختلفی را بر اساس نوع پروژه ها و مدیریت درآمدها و هزینه ها به مدیران مربوطه ارائه دهد. قابلیت یکپارچگی نرم افزار مالی پیمانکاری، می تواند مدیریت پروژه ها را برای مدیران شرکت ها تسهیل نماید.

4- نرم افزار مالی تولیدی:

شرکت ها، کارگاه ها و کارخانه های تولیدی، بر اساس نوع تولیدشان، به نرم افزار مالی مختص خودشان نیاز دارند. نرم افزار مالی تولیدی گزارشات متنوعی را برای مدیریت تولید منابع و مصارف و نیز بهای تمام شده محصولات ارائه می دهد. امکان یکپارچه بودن نرم افزار مالی تولیدی می تواند گزارشات مفیدی را به مدیران مربوطه دهد تا آن ها بتوانند در انجام فرآیند تولید و نیز تعیین بهای تمام شده محصولات موفق باشند

نرم افزار مالی دولتی

نرم افزار مالی دولتی نرم افزاری است که برای مدیریت امور پیچیده در سازمان های دولتی به کار می رود. این نرم افزار قابلیت های جامع و کاملی دارد که به مدیران سازمان ها جهت افزایش کارایی، دقت و شفافیت فرآیندهای مالی کمک می نماید. نرم افزار مالی دولتی انواع مختلفی دارد که از جمله آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

1- نرم افزار مالی سازمان های دولتی:

یکی از بخش های مهم در سیستم حسابداری سازمان های دولتی، مدیریت مالی می باشد. سازمان های دولتی با توجه به دریافت بودجه سالانه از طرف دولت، به ابزاری نیاز دارند تا بتوانند با استفاده از آن اطلاعات کامل و به روزی را در قالب گزارشاتی شفاف در اختیار مدیران قرار دهند. این ابزار همان نرم افزار مالی است که باید در هر سازمان دولتی وجود داشته باشد.

2- نرم افزار مالی شهرداری ها:

شهرداری یک نهاد عمومی و غیردولتی است که البته از بودجه دولتی استفاده می کند.این سازمان برای مدیریت مالی به نرم افزاری نیاز دارد تا اطلاعات مالی کامل و دقیقی را برای تصمیم گیری های بهتر در اختیار مدیران قرار دهد. این نرم افزار، نرم افزار مالی شهرداری ها نامیده می شود.

3- نرم افزار مالی بانک ها:

با توجه به پیچیدگی هایی که در سیستم های بانکی و موسسات مالی و اعتباری وجود دارد، به ابزار مناسب و قدرتمندی نیاز است تا مدیران مربوطه بتوانند به مدیریت بخش های مختلف مانند دارایی های نقدی و غیر نقدی، دارایی های غیر بانکی مثل املاک و سهام و مواردی از این قبیل بپردازند. استفاده از نرم افزار مالی بانک ها توانسته است مدیریت موارد گفته شده را تسهیل سازد.

نرم افزار مالی محاسبان

شرکت حساب رایان پارس با بیش از دو دهه فعالیت در تولید نرم افزارهای یکپارچه مالی و اداری توانسته است نرم افزار مالی محاسبان را در بیش از 4500 سازمان دولتی، بانک، شهرداری، دانشگاه و شرکت های خصوصی ارائه نماید. نرم افزار مالی محاسبان، توانایی ارائه تمام گزارشات مورد نیاز را دارد. همچنین این نرم افزار با دیگر نرم افزارهای محاسبان ارتباط کامل و یکپارچه ای دارد که به مدیران سازمان ها و کسب و کارها اجازه می دهد تا تصمیم گیری های درست و موثری داشته باشند.

از ویژگی های نرم افزار مالی محاسبان عبارتند از:

  • قابلیت ایجاد سال مالی نامحدود
  • قابلیت ایجاد کمپانی (شرکت، سازمان) نامحدود
  • کدینگ حسابداری پویا و با تعداد سطوح نامحدود و نمایش درختواره سر فصل‌ها
  • دارای سه سطح تفصیلی شناور نا محدود و نمایش درخت‌واره
  • امکان ثبت سند افتتاحیه و سند اختتامیه به‌صورت مکانیزه
  • ابلیت الصاق انواع ضمیمه به سند اعم از فایل‌های تصویری و اسکن شده، اکسل و ...
  • موتور جستجوی سند قدرتمند با امکان جستجو و فیلتر براساس کلیه اقلام اطلاعاتی سند
  • ثبت و مدیریت دقیق اسناد اختتامیه و افتتاحیه و اعلامیه های بدهکار و بستانکار به صورت اتوماتیک
  •  قابلیت فوق العاده log گیری و نگهداشت دقیق هر نوع تغییر در اطلاعاتی در اسناد با حفظ سابقه کاربر، تاریخ و ساعت
  • قابلیت فوق العاده صدور و ورود داده از یک بانک اطلاعاتی یا دفتر به بانک اطلاعاتی یا دفتر دیگر جهت ترکیب یا انتقال اطلاعات
  • قابلیت فوق العاده تاریخچه سند جهت نمایش نسخ ویرایش شده اسناد حسابداری با نگهداشت کامل اطلاعات تغییر یافته و چاپ مقایسه‌ای تغییرات در قالب فرمت سند
  • امکان برقراری ارتباط و تهیه گزارش بین اسناد سال های مالی به تفکیک کمپانی‌ها/سازمان‌ها
  •  مقایسه ماهیانه و سالیانه حساب‌ها در گزارشات
  • قابلیت قفل نمودن اسناد جهت جلوگیری از ویرایش یا حذف اسناد حسابداری
  • امکان کارتابل گردانی مالی جهت گردش اسناد حسابداری در کارتابل کاربران جهت کنترل و رسیدگی
  • قابلیت کنترل مدیریتی اسناد از قبیل کنترل ماهیت حساب‌ها، تراز اسناد، اسناد خالی و...
  • کنترل مبلغ بودجه برای سرفصل های زیان/هزینه‌ای
  •  امکان ثبت درخواست پرداخت صدور چک یا نقد خزانه داری
  • کنترل حذف اسناد توسط کاربر و نمایش پیغام مناسب در صورت عدم اجازه حذف سند
  • ثبت کلیه وقایع کاربری و تعیین سطوح دسترسی عملیاتی و اطلاعاتی کاربران جهت حفظ امنیت اطلاعات
  • قابلیت ثبت مستقیم رسید پرداخت خزانه داری از سند حسابداری
  • امکان ثبت مستقیم سند حسابداری از اعتبار

و بسیاری از موارد دیگر که باعث شده تا شرکت حساب رایان پارس در ارائه این محصول چه بسا موفق تر و کارآمدتر از شرکت های دیگر بوده و پاسخگوی نیازمندی های تمامی مدیران مالی، حسابداران و سایر ذی نفعان در سازمان های دولتی، بانک ها، دانشگاه ها، شهرداری ها و شرکت های خصوصی باشد.