مقالات

اولین سوابق کشف شده درباره حسابداری، به حدود ۷۰۰۰ هزار سال پیش برمیگردد. اطلاع از مخارج، درآمد ها و همچنین افزایش سودآوری دلیل اصلی ایجاد سیستم های حسابداری اولیه بودند. سیستم حسابداری را میتوان فرآیند استخراج، ثبت، نگهداری و انتشار گزارش های مالی تعریف کرد. اهمیت سیستم حسابداری برای کسب و کارها در سازمان دهی و گزارش دهی اطلاعات مالی نمایان می شود . تصمیم گیران سازمان ها با تجزیه و تحلیل این گزارشات روند سازمان ها را تعیین می کنند.

خزانه داری و استقرار خزانه داری کل (واحد) در کشورمان پیشینه ای نردیک به یکصد سال دارد، که متاسفانه در شهرداری ها به این مساله کمتر توجه شده بود به نحوی که پس از گذشت پنجاه سال از تصویب آئین نامه مالی شهرداری ها، بالاخره وزارت کشوردر اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ در اجرای ماده ۴۳ آئین نامه مالی شهرداری ها دستورالعمل «خزانه داری در شهرداری ها» را جهت اجراء ابلاغ نمود.

حسابداری هسته اصلی مدیریت هر شرکتی است. بدون حسابداری نمی توان سودآوری، درآمدها و هزینه ها را مدیریت کرد. شرکت ها در هر اندازه ای که باشند برای مدیریت بهتر امور مالی خود نیاز به یک نرم افزار حسابداری شرکتی دارند. نرم افزاری که دقیقا مخصوص شرکت های مختلف برای انجام امور حسابداری باشد. نرم افزار حسابداری شرکتی می تواند ثبت اطلاعات مالی را برای حسابداران و مدیران مالی شرکت ها انجام دهد و گزارشات متنوعی را متناسب با نیازهای شرکت ها ارائه دهد. نحوه ثبت و نوع گزارشات بستگی به نوع فعالیت هر شرکت دارد. ما قصد داریم در این مقاله انواع نرم افزارهای حسابداری شرکتی و مزایای آن را بررسی نماییم.

به خاطر رشد جمعیت شهرنشین، یافتن راهکارهای افزایش درآمد در شهرداریها به مسئلهای مهم تبدیل شده است. شهرداریها نیاز دارند منابع درآمدی تازهای ایجاد کنند که بتواند پاسخگوی نیازهای مالیشان باشد. شهرداریها به افزایش درآمد جدید نیاز دارند تا بتوانند خدمات و زیرساخت های جدید خود را توسعه دهند. هزینه نگهداری و بازسازی زیرساختهای فعلی هم با گذشت زمان افزایش مییابد. این موضوع سبب میشود تا مدیران این بخش همواره به دنبال راهکارهای افزایش درآمد در شهرداریها باشند.

بسیاری از کسب و کارها از چندین نفر برای انجام مدیریت کارها استفاده می کنند. یکی از مهمترین امور در کسب و کارها حسابداری است. استفاده از یک نرم افزار حسابداری تحت شبکه انجام کار حسابداری را برای چندین نفر به طور همزمان آسان می سازد. در یک نرم افزار حسابداری تحت شبکه چندین کاربر به یک شبکه متصل می شوند و می توانند فعالیت حسابداری یک کسب و کار را هم به صورت آفلاین و هم به صورت تحت وب انجام دهند. در این مقاله به ویژگی ها و مزایای نرم افزار حسابداری تحت شبکه خواهیم پرداخت.

تا به حال برایتان پیش آمده که قبل از خرید یک محصول، با جستجو در منابع مختلف و کسب اطلاعات درمورد آن به تصمیمگیری بپردازید؟ در واقع همه به دنبال آن هستیم که در هنگام خرید یک محصول، بهترین گزینه را انتخاب کنیم و برای آن هم به هر منبع معتبری سر میزنیم؛ پس چرا برای موضوع مهمی مثل خرید سیستم حسابداری خوب هم همین رفتار را انجام ندهیم؟