فرآیند فروش چیست؟

فرآیند فروش شامل مجموعه ای از مراحل است که قدرت فروش را افزایش داده و باعث بیشتر شدن معاملات می شود. تیم فروش با استفاده از این فرآیند متوجه خواهند شد که چه کارهایی را باید برای داشتن یک معامله موفق انجام دهند. برای همین است که بسیاری از صاحبان مشاغل، فرآیند فروش را در رأس برنامه های خود قرار می دهند تا از این طریق به فروش بیشتری رسیده و باعث افزایش درآمد خود شوند. فرآیند فروش، مشتریان بالقوه را تبدیل به خریدارانی می کند که وفادار هستند و می توانند سهم بیشتری از بازار را به فروشنده محصولات مورد نظر خود اختصاص دهند.

مزایای ایجاد فرآیند فروش

ایجاد فرآیند فروش و استفاده از مراحل آن برای تیم فروش مزایای بسیاری دارد که در اینجا به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:

  • افزایش میزان فروش: فرآیند فروش این امکان را به فروشندگان می دهد تا با مدیریت بر هر مرحله از فروش نسبت های تبدیل از مرحله به مرحله بعد را بهبود داده و در نتیجه موجب فروش بیشتر می گردد.
  • افزایش میزان کارایی: حذف مراحل و تاکتیک های غیر ضروری فروش و تسلط روی روش های موثر فروش، کارایی را افزایش می دهد و با منابع کمتر به نتایج بهتر رسید.
  • شناسایی و کاهش چالش ها: فرآیند فروش موثر می تواند در هر مرحله از فروش، مشکلات و یا چالش ها را شناسایی کرده و باعث شود تا سرپرستان این حوزه جهت کاهش این چالش ها به سرعت وارد عمل شوند. یکی از این چالش ها بررسی نرخ های تبدیل از لید به فرصت و مشتری و همچنین بررسی شاخص های اصلی عملکرد می باشد.
  • استفاده از استراتژی های بهبود یافته: فرآیند فروش کمک می کند تا مشخص شود فروشندگان در کدام مراحل با چالش مواجه شده و در کدام مراحل موفق می شوند. همچنین می توان از مدل بازخور و کنترل برای بهبود و انتعاف پذیری استراتژی فروش استفاده کرد.
  •  اولویت پیگیری: پیگیری مشتریان بالقوه برای تیم فروش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ایجاد فرآیند فروش به تیم کمک می کند که مشتریان را متناسب با شرایط مخصوص کسب و کار، نیازها و اندازه مشتریان پیگیری کند و نتایج خوبی از فروش محصولات به دست دهد.
  • بهبود راندمان: داشتن یک برنامه به مدیر فروش این امکان را می دهد که عملکرد تیم خود را در هر مرحله از فرآیند فروش بررسی و ارزیابی کند. به این ترتیب کارمندان می توانند در مسیر معیارهای درست حرکت کرده و مجموعه را به فروش بیشتر برسانند.

مقیاس پذیری در فرآیند فروش

مقیاس پذیری در فروش به معنای توانایی تیم فروش برای افزایش میزان فروش و در نتیجه افزایش درآمد می باشد بی آنکه منابع افزایش یابند و یا هزینه هایی اضافه تر از آنچه در نظر گرفته شده، مصرف شود. به عبارت دیگر مقیاس پذیری در فرآیند فروش به معنای توان تیم فروش در چند برابر کردن میزان فروش محصولات و در نهایت افزایش درآمد است به طوری که نه تنها منابع و هزینه ها بیشتر نشوند بلکه بتوان میزان هزینه ها را نیز کاهش داد.

مراحل فرآیند فروش

فرایند فروش شامل 7 مرحله می باشد. این مراحل نشان می دهند که در آغاز راه چه کاری باید انجام شود و فروش چگونه پیش رود. در این بخش به بررسی 7 مرحله فرآیند فروش می پردازیم:

  1. چشم انداز: در این مرحله، فروشندگان باید مشتریان بالقوه خود را بیابند و میزان نیاز آن ها به کالاها و محصولات مورد نظر و نیز توانایی آن ها برای خرید این کالاها و محصولات را ارزیابی کنند. شاید مهم ترین مرحله از مراحل فروش، بررسی نیاز خریداران و توانایی خرید آن ها باشد.
  2. آماده سازی: مرحله آماده سازی مرحله ای است که فروشندگان برای تماس اولیه با مشتریان بالقوه خود آماده می شوند. همچنین تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد محصولات خود را جمع آوری می کنند. مرحله دوم مرحله ای است که فروشندگان ارائه محصول و نیز فروش خود را گسترش داده و آن ها را متناسب با نیازهای خاص مشتریان بالقوه خود تنظیم می کنند.
  3. رویکرد: در این مرحله تماس با مشتری صورت می گیرد. این تماس گاه به شکل تلفنی و گاه به صورت جلسه حضوری است. سه رویکرد معمول در این مرحله وجود دارد: رویکرد پاداشی، رویکرد پرسشی و رویکرد محصولی. رویکرد پاداشی، رویکردی است که فروشنده در آغاز تعامل خود، هدیه ای به مشتری احتمالی خود می دهد. رویکرد پرسشی، رویکردی است که در آن فروشنده برای علاقه مند شدن مشتری به چشم اندازها، سوالاتی را مطرح می کنند و رویکرد محصولی، رویکردی است که به مشتری یک نمونه رایگان از محصول داده می شود تا او به بررسی و ارزیابی محصول بپردازد.
  4. معرفی: فروشندگان در این مرحله به صورت کاملا جدی و در عمل نشان می دهند که چگونه محصولاتشان نیازهای مشتریان را برآورده می کند. در واقع مرحله معرفی مرحله ای است که نیازهای مشتریان شنیده می شود سپس فروشندگان بر اساس این نیازها رفتار کرده و واکنش نشان می دهند.
  5. رسیدگی به اعتراضات مشتریان: فروشندگان در مرحله پنجم به نگرانی ها و اعتراضات مشتریان خود توجه و رسیدگی می کنند. برای اینکه فروشنده ها در فروش خود به نتیجه برسند، باید به اعتراضات مشتریان با دقت گوش داده و بتوانند به موقع و با موفقیت مشکلات آن ها را حل کرده و در نهایت آنان را به خود وفادار کنند.
  6. بستن فروش: در این مرحله، مشتریان احتمالی به مشتریان جدید تبدیل شده و حق دارند که تا قبل از امضای قرارداد، هر سوالی که دارند را بپرسند و یا هر دغدغه ای که در ذهنشان هست را با فروشندگان در میان بگذارند. فروشندگان نیز وظیفه دارند تا به تمام سوالات با دقت پاسخ داده و نگرانی های مشتریان را برطرف نمایند.
  7. پیگیری، تکرار کسب و کار و ارجاعات: نگهداری یک ارتباط موثر با مشتریان راضی، باعث می شود که آن ها در صورت نیاز خواهان خرید مجدد محصولات بوده یا حتی خدمات اضافی را طلب کنند. استفاده از روش های بازاریابی مثل به روز رسانی پیشنهادات جدید، ارائه خبرنامه های الکترونیکی و ... یکی از راه های موثر برای ادامه دادن این روابط است. به این ترتیب رضایت خریداران، آن ها را تبدیل به مشتریان وفادار می کند و باعث می شود که محصولات مورد نظر را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنند.

چگونه می توان فرآیند فروش را بهبود بخشید؟

با طراحی یک فرآیند فروش، کار تمام نشده است چرا که نمی دانیم فرایندی که طراحی شده درست کار می کند یا نتیجه مطلوبی می دهد یا خیر. بنابراین بهبود فرآیند فروش می تواند ما را به نتیجه مناسبی برساند. با بهبود فروش، فرآیند فروش اصلاح شده و کارایی به حداکثر خواهد رسید.

8 مرحله مهم وجود دارد تا مدیران بر اساس آن ها فرآیند فروش خود را بهبود بخشیده و بهینه سازند. این مراحل عبارتند از:

  1. تجزیه و تحلیل فرآیند فروش فعلی: در مرحله اول بهتر است عملیات تیم فروش در طول فرآیند بررسی شود. توجه به معاملات اخیر می تواند نشان دهد که این معاملات از ابتدا تا انتها چگونه پیش رفته اند. توجه به این نکته که فرآیند فروش چقدر طول کشیده و بین هر کدام از مراحل چه زمانی سپری شده، بسیار مهم می باشد. سپس بررسی اقداماتی که در هر مرحله انجام شده است می تواند چشم اندازی از فرآیند فروش فعلی به دست مدیران دهد تا به این ترتیب نقاط قوت را افزایش داده و با برنامه ریزی بهتر، نقاط ضعف و مشکلات، کاهش یافته یا از بین بروند.
  2. نگاه از منظر مشتریان به فرآیند فروش خود: نگاه کردن از دیدگاه مشتریان به فرآیند فروش باعث می شود که درک بهتری از تعامل آن ها با کارمندان فروش و یا دلایل نیاز آن ها به محصولات مورد نظر را به دست دهد. نگاه کردن از دید مشتریان به فرآیند فروش، مدیران را متوجه می کند که چگونه باید فرآیند فروششان را بازطراحی کنند تا بتوانند تمام آنچه را که تیم فروش برای ایجاد روابط قوی با مشتریان و نیز بستن معاملات نیاز دارند، در اختیار آن ها قرار دهند.
  3.  توجه به آنچه یک مشتری را به مرحله بعدی سوق می دهد: دانستن اینکه چه چیزی یک مشتری بالقوه را به مرحله بعد سوق می دهد مهم است. معمولا دلیل این موضوع اقدامات مشتری می باشد نه ادراک مدیر فروش.
  4. تعریف معیارهای خروج از هر مرحله از فرآیند فروش: شناسایی مواردی که مشتریان بالقوه را از یک مرحله در فرآیند فروش به مرحله بعدی می برد، مهم می باشد. مثلا در مرحله ارائه، ممکن است نمایندگان فروش تشخیص دهند که به نوعی از محتوا نیاز دارند که در صورت استفاده از آن ها به مرحله بستن قرارداد خواهند رفت.
  5.  استفاده از تکنولوژی: استفاده از ابزارهای CRM توسط تیم فروش، علاوه بر اینکه باعث صرفه جویی در وقت و انرژی می شود، می تواند دید کاملی از قیف فروش به دست دهد تا آن ها متوجه مشکلات موجود در فرآیند فروش شده و جهت حل سریع تر آن ها اقدام کنند.
  6. هماهنگی تیم های فروش و بازاریابی: برای بهبود فرآیند فروش، هماهنگی تیم های فروش و بازاریابی بسیار ضروری می باشد. اهداف مشترک و برنامه ریزی های هماهنگ آنها می تواند باعث بهبود عملکرد هر دو بخش شود. این هماهنگی در صورتی است که تیم بازاریابی سرنخ های خیلی خوبی را پیدا کرده و به تیم فروش بدهد تا تیم فروش بتواند سرنخ ها را دنبال کرده و مشتریان بیشتری را به سمت مجموعه بیاورند و در نتیجه سبب موفقیت در کسب و کار شوند.
  7. اندازه گیری نتایج فرآیند فروش: فرآیند فروش در صورتی کامل می شود که راه هایی برای انجام عملیات کارآمدتر تیم فروش پیدا شود. همان طور که فرآیند فروش تعریف شده و ارتقا می یابد، باید میزان موفقیت در فروش و پیشرفت تیم فروش اندازه گیری شود تا اطمینان حاصل شود که تلاش های تیم فروش مفید بوده و رسیدن به اهداف فروش را در بر دارد.
  8. آموزش تیم فروش: یکی از مراحل مهم در بهینه سازی فرآیند فروش، آموزش تیم فروش و به روز کردن اطلاعات آن هاست. یک شرکت در صورتی تیم فروش ماهر و قدرتمندی دارد که آموزش مداوم آن ها را در رأس کارهای خود قرار دهد.

با اجرای این مراحل و در نتیجه بهینه سازی یا بهبود فرآیند فروش، مدیران و صاحبان کسب و کارها می توانند مطمئن شوند که فرآیند فروش را به درستی طراحی کرده و در نهایت بهترین نتیجه را خواهند گرفت.  

دلایل شکست فرآیند فروش

برای فروشندگان بسیار پیش آمده است که در سال های کاری خود در حوزه فروش با شکست مواجه شوند و نتوانند که محصولات خود را بر اساس مراحلی که آماده کرده و پیش بینی کرده بودند، بفروشند. از دلایل شکست در فرآیند فروش می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. عدم آگاهی: آموزش نیروهای فروش برای اقدام در زمانی که رو به روی مشتری جدید قرار گرفته اند و متقاعد کردن آن ها بسیار سخت و زمان بر است ، بسار مهم می باشد. یکی از دلایل شکست فروش همین است که نیروی فروش نمی داند چطور با انواع مشتریان برخورد کنند. از نظر آن ها همیشه تقاضا زیاد و مشتریان راغب هستند.
  2. انتظار بیهوده: تیم فروش باید بدانند که خودشان از مشتری پیگیری های لازم را داشته باشند نه اینکه دست روی دست بگذارند تا از آن ها خبری شود.
  3. امیدواری بیش از اندازه: انتظار برای بستن قرارداد بزرگی که قرار است اتفاق بیفتد و فکر کردن به آن، گاه ممکن است تیم فروش را از جنب و جوش برای بستن قراردادهای کوچکتر از آن باز دارد. این مورد یکی دیگر از دلایلی است که باعث شکست در فرآیند فروش می شود چرا که تیم فروش به جای وقت گذاشتن روی پروژه های دیگر، به قراردادی امیدوار است که هنوز بسته نشده است.
  4.  عدم توانایی در قصه گویی: قصه گویی برای جذب مشتری یکی از مواردی است که فروشندگان باید توانایی آن را داشته باشند. در واقع داستان فروش، مهم ترین سلاحی است که آن ها در اختیار دارند. داشتن این توانایی به فروشندگان کمک می کند که بدون اینکه مخاطب و مشتری خود را خسته و کلافه کنند، او را از محصول خود با خبر کرده و با معرفی درست محصول، آن را به او عرضه کنند.
  5. عدم تمرکز و هدف گذاری غلط: داشتن هدف و استراتژی مشخص، رشد فروش را نشان می دهد. گاه ممکن است تیم فروش وقت کافی برای تمرکز روی مورد مناسب سرمایه گذاری نداشته باشند؛ در این صورت وقت و انرژیشان را روی پروژه ای می گذارند که ممکن است برای سرمایه گذاری مناسب نبوده است.
  6. داشتن نگرش منفی: یکی دیگر از دلایل فروش، داشتن نگرش منفی در فروش است. افراد منفی نگر موفقیت را تجربه نمی کنند. تیم فروش با بر عهده گرفتن مسئولیت تمام کارها و اقداماتی که انجام داده، هرگز شاکی و گله مند نیست بله تلاش می کند تا به اهدافی که مشخص کرده، دست پیدا کند.
  7.  عدم آراستگی در ظاهر: فروشنده موفق کسی است که به ظاهر خود، نوع رفتار، صحبت ها، نحوه نشستن، زبان بدن، اهمیت داده و توجه کند. این عوامل هم می توانند سبب موفقیت در فروش شده و هم  میزان فروش را کاهش دهند چرا که مردم دوست دارند مشتری فروشنده ای باشند که دوست داشتنی است و می تواند احساسات، هیجانات و روابط خود را به خوبی مدیریت کند.
  8. عدم رشد و یادگیری در حرفه خود: فروشندگان موفق کسانی هستند که برای موفقیت در حرفه خود همیشه به دنبال مطالعه مقالات و کتب مربوط به حوزه فعالیت خود بوده و برای رشد و پیشرفت خود وقت می گذارند.

شناخت دلایل شکست فروش، راه خوبی برای داشتن فروش بیشتر و در نتیجه درآمد بالاتر است چرا که با دانستن این دلایل فروشندگان از آن ها دوری می کنند.

فرآیند فروش در حسابداری

 فروش در حسابداری فرآیندی است که در آن معاملات مربوط به کالا یا خدمات، ثبت و تجزیه و تحلیل شده سپس گزارشاتی را به دست می دهد، گزارشاتی که وضعیت درآمد، سود یا زیان یک شرکت و یا یک سازمان را نشان می دهد. این فرآیند بخش مهم و اساسی هر کسب و کاری است که محصولی برای عرضه به بازار دارد. فرآیندهای فروش در حسابداری عبارتند از:

  1. ثبت درخواست فروش: در این فرآیند درخواست فروش ثبت می شود که شامل اطلاعاتی مانند مشخصات کالا، میزان قیمت، شرایط فروش و نیز سایر شرایطی که فروشنده تعیین می کند، می شود. رسمی و قانونی بودن این فرآیند بسیار ضروری بوده و باید مورد تایید فروشنده نیز باشد.
  2. مدیریت سفارش: در مرحله مدیریت سفارش، همه اطلاعات مربوط به تراکنش های انجام شده ثبت می شود تا فروشنده با ثبت گزارش مربوط به حساب های مالی خود، مدیریت کارآمدتری داشته باشد.
  3. ثبت پیش فاکتور فروش و صورت حساب: در این مرحله بر جریان تراکنش ها نظارت شده تا سند معامله و پرداخت ها به درستی و با دقت ثبت و ذخیره شوند.
  4. قرارداد فروش: قرارداد فروش، تفاهم نامه ای بین خریدار و فروشنده در مورد یک کالا یا محصول خاص می باشد و امضای هر دو طرف در آن ضروری است. همه شرایط و جزئیات معامله در قرارداد نوشته شده و بر اساس آن هر دو طرف اعلام می دارند که به تعهدات خود پایبند هستند.
  5. مدیریت حساب های دریافتی: این بخش از فرآیند فروش در حسابداری شامل پیگیری های لازم در مورد پرداختی ها از سوی مشتری، می باشد.
  6. شناسایی درآمد: مشخص کردن منابع درآمد بر اساس قراردادهایی که بسته شده است و نیز ثبت آن ها، در مرحله شناسایی درآمد قرار می گیرند.
  7.  گزارش های مالی: یکی از مهم ترین فرآیندهای حسابداری فروش، ارائه گزارش های مالی می باشد. این گزارش ها شامل تمام فاکتورهای فروش و تراکنش ها است که عملکرد فروش و سود سازمان را ارزیابی کرده و اطلاعات دقیقی را در اختیار مدیران قرار می دهد. این گزارش ها با ارائه چشم اندازی از آینده مالی سازمان، مدیران را در تصمیم گیری های بعدی یاری می دهد.
  8. برگشت از فروش: این فرآیند یک ضرر مالی محسوب می شود چرا که محصول از سوی مشتری مرجوع شده و باید هزینه پرداخت شده به او برگردانده شود.

بنابراین فرآیند فروش در حسابداری، نقش بسیار پر رنگی در سازمان ها دارد چرا که از ثبت معامله های فروش گرفته تا ارائه گزارش های مالی، می تواند به مدیران در تصمیم گیری های دقیق تر و آگاهانه تر کمک کند.

فرآیند فروش سازمانی

فروش محصول از طریق یک سازمان به سازمانی دیگر، فروش سازمانی نامیده می شود. در فروش سازمانی آنچه برای سازمان های خریدار مهم می باشد قیمت محصول و سودی است که شامل حالشان می شود. در فرایند فروش سازمانی، یک معامله کاملا منطقی و عاقلانه شکل می گیرد. ارتباط مناسب با افرادی که دارای کسب و کار هستند برای ایجاد فرآیند فروش سازمانی بسیار مهم و ضروری می باشد. این ارتباطات بر موفقیت و یا شکست یک کسب و کار تاثیر گذار است. گاه ممکن است که یک کسب و کار محصولات بسیار خوبی داشته باشد اما اگر افراد شناختی از این محصولات و نوع برند آن ها نداشته باشند، موفقیتی در فروش حاصل نخواهد شد. بنابراین رشد فروش و رسیدن به درآمد بیشتر، نیازمند این است که مشتریان محصول را بشناسند و به کیفیت آن اعتماد کنند. برقراری ارتباط موثر و کارآمد با دیگر کسب و کارها، مشاوره در زمینه بازاریابی و فروش سازمانی به افزایش فروش منجر خواهد شد. از مزایای فروش سازمانی می توان به این موارد اشاره کرد: میزان فروش بالا، ارتباط بلندمدت و ماندگار با مشتریان، به دست آوردن شهرت و اعتبار بیشتر، گسترش شبکه ارتباطی فروش سازمانی، امکان به دست آوردن بازارهای جدید، امکان ایجاد نوآوری و تخصص بیشتر و ...

تفاوت فرآیند فروش با قیف فروش

بر اساس آنچه که در این مقاله گفته شد، فرایند فروش شامل مجموعه ای از مراحل است که تیم فروش از آن ها گذر کرده تا نظر مشتری را به محصولات خود جلب کنند و سبب فروش محصولات گردند. در صورتی که قیف فروش یک اصطلاح بازاریابی می باشد که چگونگی تبدیل شدن مشتری احتمالی به یک مشتری واقعی را بیان می کند. به عبارت دیگر تمرکز قیف فروش بر مشتری است به طوری که جزئیات تمام مراحلی که مشتری قدم به سمت خرید بر می دارد را نشان داده و تحلیل می کند. این مراحل عبارتند از: آگاهی، علاقه مند شدن، بررسی و تصمیم گیری. قیف فروش به تیم فروشنده کمک می کند که با دانستن این موضوع که مشتری در چه مرحله ای قرار دارد، بتوانند برای ادامه فعالیت های بازاریابی خود تلاش کرده و بر اساس آن به فروش خود امیدار باشند.

تفاوت فرآیند فروش با فرآیند خرید

فرآیند فروش شامل مراحل و انجام کارهایی است که باعث می شود تیم فروش معاملات موفقی داشته باشند. یعنی فروش را افزایش داده و سبب بالا رفتن درآمد شوند. تیم فروش، خوب می دانند که با طی کردن این مراحل در فرایند فروش، می توانند مشتری را به خرید مجاب کرده و سبب وفاداری او شوند. حال آنکه فرایند خرید، مجموعه ای از مراحل است که مصرف کننده از آن ها عبور می کند تا یک محصول را خریداری نماید. شناخت هر یک از مراحل خرید توسط تیم فروش، می تواند به آن ها کمک کند تا مشتری را برای خرید محصول آماده نمایند. مراحل خرید عبارتند از: درک وجود مسئله، انجام پژوهش، مقایسه کردن گزینه ها، تصمیم گیری برای خرید، تکمیل خرید، ارزیابی تصمیم گیری.

نرم افزار فروش، ابزار بهینه سازی فرآیند فروش

نرم افزار فروش نرم افزاری است که به کسب و کارها کمک می کند تا فرآیندهای فروش را مدیریت کنند. این نرم افزار سبب می شود تا فروش کالاها و محصولات ساده تر و سریع تر انجام بگیرد و از آنجا که تمام مراحل فروش مانند دریافت و تایید سفارشات مشتریان، صدور پیش فاکتور و فاکتور فروش، تحویل کالا و ... را ثبت کرده و کنترل می کند، بنابراین ابزاری جهت بهینه سازی فرآیند فروش به شمار می رود. کسب و کارها با استفاده از نرم افزار فروش معاملات خود را به راحتی انجام داده و درآمد را افزایش می دهند.

نرم افزار فروش محاسبان

در فرآیند فروش متغیرهای زیادی مانند کالا، مشتری، شرایط پرداخت، پراکندگی جغرافیایی و ... تاثیرگذار هستند که تبادل اطلاعات این عوامل با سایر واحدها اهمیت بسیاری دارد، به همین دلیل نرم افزار فروش محاسبان که محصولی از شرکت حساب رایان پارس است، یکی از مبانی اصلی شرکت‌های خصوصی به شمار می رود و می‌تواند عملیاتی چون ثبت سفارشات مشتریان طی روال های از پیش تعریف شده برای سفارش، کنترل دقیق موجودی کالاهای قابل فروش، کنترل دقیق تراکنش‌های انجام شده با مشتریان و دریافت اطلاعات تحلیلی از فروش های صورت گرفته را انجام دهد. همچنین نرم افزار فروش محاسبان به دو صورت تحت وب و تحت ویندوز ارائه می شود و برای تمامی شرکت های کوچک، متوسط و بزرگ خصوصی اعم از بازرگانی، تولیدی، خدماتی و پیمانکاری مناسب می باشد.

ویژگی های نرم افزار فروش محاسبان عبارتند از:

  •  ثبت مراکز فروش مختلف و نامحدود شاخص بندی کالاها، اطلاعات جغرافیایی، اضافات و کسور، مسئول بازاریاب‌ها، انواع ارز و نسخ چاپی
  • قابلیت گروه بندی مشتریان براساس ساختار مورد نظر کاربر
  • قابلیت ثبت و مدیریت اعلامیه قیمت گذاری، ضابطه تخفیف براساس گروه بندی مشتریان و قابل استفاده در اسناد فروش
  • قابلیت تعریف ضابطه پورسانت به صورت پلکانی به تفکیک کالا وبرای هر گروه مشتری
  • قابلیت نمایش مقدار موجودی کالا جهت فروش با در نظر گرفتن سفارشات باز براساس فاکتور یا پیش فاکتورهای ثبت شده و کنترل موجودی هنگام صدور فاکتور و پیش فاکتور
  •  قابلیت نمایش موجودی کالا براساس مقدار دوم
  • قابلیت نمایش موجودی کالا براساس مقدار دوم می‌تواند داشته باشد. به‌عنوان مثال حالت عادی فاکتور، دارای اضافات/کسور باشد، عوارض یا مالیات داشته باشد و یا تخفیفات موردی و...
  • قابلیت تغییر شابلون صدور سند براساس تجزیه تخفیفات ردیفی فاکتور
  •  ارتباط بین هر مرکز فروش وخزانه داری مربوط به آن
  • قابلیت ارتباط با دستگاه‌های بارکدخوان
  • قابلت تهیه فایل ارزش افزوده فصلی
  • امکان ارتباط با انواع دستگاه‌های بارکدخوان
  • جستجوی پیشرفته روی فاکتورها بر اساس کلیه اطلاعات فاکتور مانند اقلام فاکتور، نام، تاریخ، جمع، بازاریاب و ...
  • مشخص‌کردن نحوه تسویه (نقدی، اعتباری و غیره) هنگام صدور فاکتور فروش
  • امکان تعریف بی‌نهایت لیست قیمت ثابت برای هر کالا
  • تعیین بازاریاب مرتبط با فاکتور و ثبت خودکار پورسانت محاسبه شده
  • تسویه فاکتور و صدور رسید دریافت و پرداخت با ارتباط کامل با نرم افزار خزانه داری
  • امکان ارائه وب سرویس به سایر نرم افزارها و سامانه ها
  • امکان کانورت اطلاعات
  • انجام بهترین خدمات استقرار، بومی‌سازی و پشتیبانی

و بسیاری از موارد دیگر که باعث شده تا شرکت حساب رایان پارس در ارائه این محصول چه بسا موفق تر و کارآمدتر از شرکت های دیگر بوده و پاسخگوی تمامی نیازهای تیم فروش در شرکت های کوچک، متوسط و بزرگ باشد.